Pozdrowienia dla kierownika czarnej OIIFL zaparkowanej wczoraj ok. 18 na parkingu pod CH Bonarka
[O2] Wymiana osłony środkowego słupka
Zwiń
X
-
[O2] Wymiana osłony środkowego słupka
Mam pytanie czy ktoś wymieniał osłonę środkowego słupka w OII Elegance? Planuje zakup i wymianę, wiem że pod zaślepką "Airbag" jest śrubka a reszta na zaciski, ale jak to dalej zdemontować? Pas trzeba gdzieś odkręcić? ASO chce za tą filozofię 119zł a ta cena chyba jest z kosmosu biorąc pod uwagę że sama osłona kosztuje w ASO 170zł :evil: Jak by ktoś dysponował taką osłona to chętnie odkupie.
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002W TYM temacie masz trochę info.
Komentarz
-
-
No niestety, trzeba odkręcić końcówkę pasa. Mocowana jest na śrubę " imbusową z gniazdem wielozębnym 7/16" -20x25" ( wg ETKA ) czyli domyślam się, że chodzi o końcówkę typu Spline.
A tak mi się przypomniało, że jeszcze mam coś takiego ( podane Nm do przykręcania ):
Ogólnie producent zaleca wyminę tej śruby po jej odkręceniu więc może wcześniej zamów ją sobie w ASO ( nr. z ETKA N 989 244 01 ).Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eroberto1osłonę środkowego słupka
mi po O2 zostało troszkę części tapicerskich od liftbackaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez eroberto1osłonę środkowego słupka
mi po O2 zostało troszkę części tapicerskich od liftbacka
[ Dodano: Nie 19 Wrz, 10 08:44 ]
:twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eroberto1kolor kremowyprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez eroberto1kolor kremowy
[ Dodano: Nie 19 Wrz, 10 09:34 ]
Zamieszczone przez kowal 2002No niestety, trzeba odkręcić końcówkę pasa. Mocowana jest na śrubę " imbusową z gniazdem wielozębnym 7/16" -20x25" ( wg ETKA ) czyli domyślam się, że chodzi o końcówkę typu Spline
Komentarz
-
Komentarz